خوراکی های طلایی + چگونگی تولید طلای خوراکی

طلای خوراکی نوع خاصی از طلا است که برای تولید خوراکی های طلایی استفاده می‌شود و توسط اتحادیه اروپا و ایالات متحده به عنوان افزودنی برای مواد غذایی مجاز است. همچنین آژانس EFSA اجازه استفاده از طلا به عنوان افزودنی مواد غذایی در پوشش خارجی شیرینی، دکوراسیون شکلات و … را داده است.

تاریخچه طلای خوراکی

در گذشته مصریان باستان طلا را در غذاها ترکیب می‌کردند و خوراکی های طلایی را به خدایان خود پیشکش می‌کردند. مصریان از طلای خوراکی برای تصفیه ذهنی، بدنی و معنوی نیز استفاده می‌کردند.

البته مصریان باستان تنها کسانی نبودند از طلا برای خوراکی های طلایی و تزیین غذاهایشان استفاده می‌کردند. طلای خوراکی در کشورهای شرقی مانند ژاپن، چین و هند برای پزشکی و خوراکی نیز استفاده می‌شده‌است.

همچنین طلای خوراکی در میان پادشاهان کشورهای اروپایی در خاورمیانه نیز مشهور بوده‌است و برای تزیین موادغذایی استفاده می‌شده‌است. پزشکان نیز براین باور بوده‌اند که طلای خوراکی برای درمان آرتروز و درد اندام مفید است.

از سال 1980 استفاده از طلا در تهیه غذا مرسوم شده‌است. برای اولین بار، ژاپنی‌ها از آن در قهوه، چای و شکلات استفاده می‌کردند و امروزه استفاده از خوراکی‌ های طلایی در رستوران‌های لاکچری و گران قیمت افزایش یافته‌است. بنابراین می‌توان از طلا به عنوان یه خوراکی باستانی یاد کرد که در سرتاسر دنیا و در طول تاریخ استفاده می‌شده‌است و امروزه مجوز استفاده از آن توسط اتحادیه اروپا و آمریکا صادر شده‌است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید برای چشیدن این غذاهای طلایی باید ماشین یا حتی خانه‌تان را بفروشید.

طلای خنثی

طبق تحقیقاتی که انجام شده است طلای خوراکی به صورت خنثی در بدن عمل می‌کند و از نظر بیولوژیکی بی اثر است. به همین دلیل در طول فرایند هضم جذب نمی‌شود و برای بدن سود و زیانی ندارد و بدن به آن نیاز حیاتی ندارد. البته می‌توان از آن به عنوان یک تجربه فراموش نشدنی یاد کرد. طلای خوراکی هیچ مزه‌ای ندارد و ضد حساسیت بودن آن باعث شده‌است که آن علاوه بر یک عنصر شیمیایی و زینتی، کاربرد خوراکی هم پیدا کند و بتوان با آن خوراکی های طلایی گوناگون ایجاد کرد.

مطالب مفید برای شما:  نگهداری از طلا؛ نکات مهم برای مراقبت از طلا و جواهر

چگونه طلای خوراکی تولید می شود

در سراسر جهان تولید کننده‌های متخصص در تولید طلای خوراکی وجود دارد؛ برای مثال کشورهای ایتالیا، انگلستان، آلمان، ژاپن و … . شاید برایتان سوال پیش بیاید که طلای خوراکی با طلای معمولی چه تفاوتی دارد؟

هیچ، طلای خوراکی از طلای معمولی تولید می‌شود. به همین دلیل شما می‌توانید تکه‌ای از طلایی که الان در دست دارید را بخورید. حواستان باشد که طلایتان باید خالص باشد و با فلزات دیگر ترکیب نشده‌باشد زیرا ممکن است در اثر ترکیب با دیگر فلزات سمی شود.

اولین مرحله برای تولید خوراکی های طلایی، تولید طلای خوراکی است. برای تولید طلای خوراکی ابتدا شمش‌های طلا را در دمای هزار و شصت درجه سلسیوس در بوته چینی داخل کوره ذوب می‌کنیم. در بعضی مواقع چند مروارید نقره و چند صفحه‌ی مس را با شمش‌های طلا نیز ترکیب می‌کنیم.

بعد از اینکه شمش‌ها از کوره بیرون آمدند، آن‌ها را به دفعات چرخ می‌کنیم و هر بار شمش‌ها طولانی‌تر و نازک‌تر می‌شوند و این کار تقریبا به 2-3 ساعت زمان نیاز دارد. بعد از آن شمش‌ها به یک روبان نازک تبدیل می‌شوند که به شکل شگفت انگیزی نازک و یک‌دست هستند. بعد از اینکه محصول را چرخ کردیم، آن را به مربع‌های کوچک برش می‌دهیم. سپس نزدیک به 600 مربع را درون یک کاغذ ضربه قرار می‌دهیم و با ماشین ضربه زن به مرکز آن به طور مساوی ضربه می‌زنیم. پس از این چرخه ضربه زنی با ماشین، برای هموارتر شدن طلاها با چکش و به صورت دستی به آن ضربه می‌زنیم.

مطالب مفید برای شما:  نگاهی به بزرگ ترین معادن طلای جهان

اکنون اگر بخواهیم ورقه‌های خوراکی طلا ایجاد کنیم، آن‌ها را به مربع‌های یک اندازه تبدیل می‌کنیم و برای تبدیل آن‌ها به طلای خوراکی خرد، آن‌ها را آسیاب می‌کنیم. پس از آسیاب کردن، دو نوع طلا وجود دارد: طلای خرد و طلای گلبرگ که تفاوت آن‌ها در اندازه آن‌ها است.

خوراکی های طلایی

خوراکی طلایی طلاین

خوراکی های طلایی اغلب به سه شکل مختلف : برگ شکل، پولک و پودر در کیک، دسر، سوپ، سوشی و نوشیدنی‌ها، برگرها، نان‌‌ها و شیرینیجات  استفاده می‌شود.

کوانترو:

یکی از گران قیمت‌ترین خوراکی های طلایی در لندن است که در آن از طلای 24 عیار استفاده می‌شود.

حشرات طلایی:

شکلات‌های فرانسوی هستند که با استفاده از کاکائو و حشراتی مانند جیرجیرک و کرم با استفاده از روکش طلا پوشانده می‌شوند.

شکلات های طلایی:

این نوع شکلات‌ها با روکش طلا در مراسم اسکار 2015 استفاده شده‌است.

پاپکورن طلایی:

از مخلوط ذرت بو داده، شکلات، بادام زمینی و دانه‌های خوراکی طلا در تورنتو تولید می‌شود.

سوشی با طعم طلا:

ماهی قزل آلای نروژی و جگر چرب از مواد اصلی آن است.  برای تزئین این خوراکی طلایی از الماس، مروارید و طلا استفاده می‌کنند

نان میلیونی:

نان‌هایی در هتل وستین نیویورک، که برای تزئین این خوراکی های طلایی از تکه‌هایی از طلا استفاده می‌شود.

 

 

طلاین بلاگ

آخرین اخبار و آموزش‌های مربوط به بازار طلا در داخل ایران و سراسر جهان را به سادگی و از طریق وبلاگ سامانه خرید و فروش آنلاین طلای طلاین در اختیار داشته باشید. در وبلاگ طلاین می‌توانید از بهترین آموزش‌ها در زمینه سرمایه گذاری و همچنین خرید و فروش طلا بهره‌مند شوید

 

خرید و فروش آنلاین طلا

طلاین یک داشبورد همه فن حریف برای شماست که به سادگی می‌توانید در آن عضو شوید و با خیال آسوده سرمایه خود را به شمش تبدیل کنید. این سرمایه گذاری برای شما حداقل ریسک و هزینه را خواهد داشت و جلوی آنکه ارزش پول شما به دلیل تورم از دست برود را خواهد گرفت. به سادگی می‌توانید در داشبورد آنلاین طلاین عضو شوید و با بهترین قیمت و کمترین کارمزد اقدام به سرمایه‌گذاری و خرید و فروش طلا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید